Daha fazla stil istiyorsanız, bana fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz, Her türlü fotoğraf, resim, resim, çizim, sanat eseri yapılabilir.

Beğendiğiniz herhangi bir resmi çevrimiçi olarak veya evcil hayvanlarınızın fotoğrafını, sanat eserinizin yeni çizimlerini yazdırabilirsiniz.

Kağıda yazdırmak kadar kolay!!

Pls sipariş oluşturmadan önce bize net bir resim gönderin.(Görüntünün tanımı ne kadar yüksek olursa, bagaj kapağı o kadar net olur)

Elastik Malzeme:

Bu bagaj kapağı dayanıklı spandeks ve polyesterden yapılmıştır.Süper yüksek laminasyon,son derece elastik,yoga mukavemeti şeklinde,süper kalınlık aşınma direncini arttırır,valizinizi kir ve çizilmelere karşı korur.Her yere çift dikişli, seyahat sırasında valizinizin kapalı kalmasını sağlayın.

Mükemmel Baskı:

Üstün süblimasyon kalitesi, deseni daha canlı ve rengi daha parlak hale getirir.Size inanılmaz görsel etki ve iyi bir seyahat havası getirin.Sadece bagajınızı temiz tutmakla kalmaz, aynı zamanda bagajınızı kontrol ederken bagajınızı kolayca öğrenebilirsiniz.

Kolay kurulum:

Saniyeler içinde hızlı ve kolay bir şekilde sığdırın.Dayanıklı ve yıkanabilir, hemen hemen her bagaja uyacak 4 boyut mevcuttur.S: fit 18-21 inç bagaj, M: fit 22-24 inç bagaj, L: fit 25-28 inç bagaj, XL: fit 29-32 inç bagaj.

Farkına varmak:

Bagajda kullanıldığında bagaj kasası gerildiğinden, desen kullanıldığında gerilir ve desen farklı boyutlardaki valizlere göre değişebilir.

Ürün Teşhir:

Özellikler
Değer
Desen Türü Hayvan Baskıları
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Kaynak Anakara Çin
Ürün Ağırlığı 330g
Ana Malzeme Polyester
Malzeme Bileşimi Polyester
CN Jiangsu
Öğe Türü Seyahat Aksesuarları
Seyahat Aksesuarları Bagaj Kapağı

sku - w123713

Puanınız