Ürünün boyutu telif hakları saklıdır - - - OLAFU çantası - - - QQ--285208566 Kayış Uzunluğu

CM Uzunluk (Maks.)

20 CM Sap Yüksekliği

CM Yükseklik

12 CM Kalınlık

4 CM

not:

1, Boyutlar normalde 0-2cm toleransla manuel olarak ölçülür.Bazı büyük ve yumuşak torbalar daha büyük toleransla bile olabilir.(örn. 50CM saman torbaları 5cm toleransa sahip olabilir).Lütfen boyutun değerini yakından kontrol edin.Sadece sizi yanıltabilecek bir resimden yargılamayın.

2, Gerçek çanta rengi resimden biraz farklı olabilir.Renk nedeniyle çok öznel bir duygu meselesidir ve kamera, ışık ortamı ve ekranınızın tümü renk sapmalarına neden olabilir.Resmi gerçek ürünle aynı yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapmamıza rağmen, %100 aynı söz veremeyiz.Rengi çok önemsiyorsanız, daha fazla gerçek resim ve ayrıntı almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

3, Toptan hakkında: Normalde tüm öğeleri sepete ekleyin ve ardından sipariş vermek için sepete gidin.Nakliye ücreti otomatik olarak birleştirilecek ve genellikle ayrı olarak satın almaktan daha ucuza mal olacaktır.Gerçekten büyük bir satın alma işlemi yapmak istiyorsanız, bana mesaj göndermekten çekinmeyin.

4, Bizim kontrol etmek için tıklayın .

Nakliye yöntemleri ve süresi hakkında, iade koruması, gümrük vergisi, özelleştirme ve hakkımızda daha fazla bilgi için tıklayın .

Özellikler
Değer
Cinsiyet Kadınlar
Sertlik zor
Marka Adı Olafu'nun
Model Numarası 2023-3
Neden Parti
İç Cep yok
Astar Malzemesi Polyester
Kaynak Anakara Çin
Şekil Kutu
Menşe Yeri GUANG DONG Eyaleti
Kapatma Türü Açık
Ana Malzeme Plastik
Dekorasyon elmaslar
Dış cephe Açık Cep
CN Guangdong
Tarz Moda
Desen Türü Çiçek

sku - w126836

Puanınız