Sıcak Satış futbol kramponları Ücretsiz Kargo erkek Futbol Cleats Çocuk Erkek futbol ayakkabıları Eğitim futbol ayakkabısı Sneakers

Kauçuk taban

【Yüksek kaliteli deri üst】 Futbol ayakkabıları, yumuşak, rahat ve katlanmaya karşı dayanıklı, aşınma hissini artıran ve top kontrolünü optimize eden üst kısım olarak yüksek kaliteli giameng kullanır.

【Kaymaz Şok Emilimi】 Futbol kramponları, sert doğal yüzeylerde bile mükemmel tutuş ve mükemmel stabilite sağlayan, yüksek elastik şok emilimine sahip kaymaz kauçuk bir tabana sahiptir.

【Bağcıklı tasarım】 Geleneksel bağcıklı kapatma, ayakları ve ayakkabıları daha uysal hale getiren ve ayaklara iyi bir kullanım deneyimi sağlayan kişisel bir uyum sağlar

【Elastik ayakkabı ağzı tasarımı]】 Yüksek top futbol ayakkabılarının elastik ayakkabı ağzı her zaman ayak bileğini korur ve güvenliği artırır.Nefes alabilen iç taban, rahatlık ve kolay bir başlangıç için teri uzaklaştırır.

【Uygulanabilir sahne】Bu futbol kramponları kapalı sahalar, sert yüzeyler, doğal çimenler, kauçuk oyun alanları, yapay yüzeyler ve daha birçok durum için uygundur.

Premium Malzeme: Bu dizlik kılıfları, esnek, nefes alabilen, deforme olması kolay olmayan ve giymesi rahat olan yüksek kaliteli örgü polyester kumaştan yapılmıştır

Çift Tasarım: Bu dizlik kollu çift katmanlı bir tasarıma sahiptir, çoraplar dizliği mükemmel şekilde tutar ve dizliğin kaymasını ve düşmesini önler

Sevgili, dizlik kollu ve pedlere sahip olmak istiyorsanız, lütfen onlarla birlikte renkli resmi seçin.

Nazik Hatırlatma

1. Lütfen alıcının adı, gönderim adresi, telefon numarası ve posta kodu dahil olmak üzere sipariş bilgilerinizin doğru olup olmadığını kontrol edin.

2. Alışveriş işlemi sırasında herhangi bir sorun varsa, nakliye süresi veya öğeyi aldıktan sonra, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Boyut Bildirimi:

1.Ayak uzunluğu iç taban uzunluğu değildir.

2.Ayak uzunluğu taban uzunluğu değildir.

3.Ayak uzunluğu

4.Lütfen ayakkabılarınızın taban uzunluğunu ölçmeyin, ayak uzunluğundan ve taban uzunluğundan farklıdır.

5.İç tabanın uzunluğunu ölçerken, iç tabana kuvvetlice basmak için lütfen cetvel kullanmayın.

6.Bu öğenin taban uzunluğu için lütfen 0.1-0.6 cm hataya izin verin.

7.Öncelikle ayak uzunluğunuza göre boyutu seçmenizi öneririz,daha sonra sahip olduğunuz benzer ayakkabıların taban uzunluğuna göre boyutu seçebilirsiniz.

Özellikler
Değer
Teknoloji ÜCRETSİZ ESNEK
CN Guangdong
Bölüm Adı Yetişkin
Uygulanabilir Yer Sert Mahkeme
Üst Malzeme Deri
Kaynak Anakara Çin
Hobnail Türleri Çim(TF)
Dış Taban Malzemesi Silgi
Marka Adı ALİUP'LAR
Astar Malzemesi Pamuklu Kumaş
Cinsiyet ERKEKLER
İç taban Malzemesi EVA
Uygulama Seviyesi Profesyonel
Kapatma Türü Bağcıklı
Malzeme mikrofiber
Atletik Ayakkabı Tipi Futbol Ayakkabıları
Ayakkabı Genişliği Orta(B, M)

sku - w133254

Puanınız
  • 5
    Misafir

    İyi oturması ve giymesi rahat, üstte çok sıkı olduğu için daha büyük bir numara satın almanız gerekiyor.