Tanım:

Motosiklet ayakkabı koruyucusu, ayakkabılarınızı yalnızca ayakkabı durumunda kir ve hasardan korumakla kalmaz, vites değiştirmeye yardımcı olur ve ayrıca ayağınıza ekstra bir koruma katmanı ekleyebilir.

Motosiklet vites pedinin elastik bant tasarımı, kullanımı kolaylaştırır ve sınırlamalara tabi değildir.

Belirleme:

Adı: Motosiklet vites ayakkabı kapağı

Renk: Siyah

malzeme: PVC

Miktar: 1 parça

Not: Çoğu insan viteste sol ayaklı olduğundan, sadece 1 Motosiklet Vites Değiştirme Pedi dahildir.

Paket Listesi:

Motosiklet Vites bot kılıfı * 1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Ayakkabı Koruması: Motosiklet ayakkabı koruyucuları, ayaklarınızın dişliden zarar görmesine yardımcı olur lever.At aynı zamanda ayakkabılarınızı bisiklet kaymasından kaynaklanan hasarlardan da korur.

2.Ayarlanabilir Tasarım: Bu Motosiklet Vites Değiştirme Pedi, ayakkabılarınıza uyum sağlamak için kaymaz çıkartmalar ve elastik kayışlarla tasarlanmıştır, botlar, tenis ayakkabıları, spor ayakkabılar vb.İçin uygundur.

3.Kaymaz Malzeme: Motosiklet ayakkabısı koruyucu kapağının yüzeyi, dişlileri daha sorunsuz kaydırmanıza yardımcı olmak için aşınmaya dayanıklı PVC malzemeden yapılmıştır.

4.Taşıması Kolay: Motosiklet galoşu, bir motosikletteki en küçük saklama bölmesi bile olsa, bir ceketle kolayca taşınabilecek kadar hafiftir.

5.Öneri: Erken aşınmayı veya gerilmeyi önlemek için sürüşten sonra motosiklet ayakkabı koruyucularının çıkarılması önerilir.Not: Sadece 1 motosiklet vites pedi dahildir.

Özellikler
Değer
Malzeme %100 Pamuk
Önyükleme Yüksekliği ayak bileği
Özellik Nefes alabilir
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet Üniseks

sku - w20991

Puanınız