Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Uzun süreli kullanım için dayanıklı metal malzemeden üretilmiştir.Çok çeşitli otomobil markaları ve modelleri ile çalışarak geniş uygulanabilirlik sağlar.Doğru teşhis ve veri alımı için kararlı iletim sağlar.

Kolay ve hızlı bağlantı için fiş ve mavi uç ile donatılmıştır.Aracın durumunu kontrol etmek ve izlemek için basit ve etkili bir yol sağlar.

Sorun giderme ve veri alma için aracın OBD portuna rahatça bağlanır.Aracın teşhis ve veri bilgilerine erişerek ayarları ve ayarlamaları etkinleştirir.

Otomotiv tamir atölyeleri için araç arızalarını teşhis etmek ve düzeltmek için gerekli araç.Araç bakım merkezlerinde düzenli kontroller ve aracın durumunun izlenmesi için kullanılır.Otomotiv sergilerinde araç özelliklerini sergilemek ve potansiyel alıcıların dikkatini çekmek için mükemmeldir.

Dayanıklılık sağlayan yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır.OBD portu ve diğer cihazlar arasında güvenli ve istikrarlı bir bağlantı sağlar.Verimli araç teşhisi ve veri alımı arayan herhangi bir araç sahibi veya meraklısı için olmazsa olmaz bir aksesuar.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Boyutu: Resim Gösterildiği Gibi

Paket içeriği:

1 Takım OBD2 16Pin Dişi Konnektör

Not:

①.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

②.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Özellikler
Değer
Marka Adı KOU JİANG'IN
Kaynak Anakara Çin

sku - w22649

Puanınız