Belirleme

Uygun için: Barlar, Kahve Dükkanı, Partiler, Aileler, Restoranlar, oteller, Düğünler, vb.

Malzeme: Pamuk ve keten

Masa koşucu boyutu:

33x91 cm( 13x36 inç)

33x178 cm(13x70 inç)

33x183 cm(13x72 inç )

33x229 cm(13x90 inç)

36x183 cm(14x72 inç)

41x183 cm(16x72 inç)

46x183 cm(18x72 inç)

33x274 cm (13x108 inç)

33x304 cm(13x120 inç)

Özellik:

1. Dayanıklı pamuk ve keten malzeme: Masa koşucu ve amerikan servisi, orta kalınlıkta, dokunması yumuşak, çevre dostu, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir ve yıkandığında solmaya karşı dayanıklı, yüksek kaliteli kumaştan yapılmıştır.Masanızı çizilmelere, yanıklara veya lekelere karşı koruyun.

2. İhtiyaçlarınızı karşılamak için isteğe bağlı boyutlar: Size lezzetli yemekler sunmak için birden fazla koltuğu barındırabilen herhangi bir kare, dikdörtgen ve yuvarlak masaya uyar.Temiz dikişler ve etek ucu ile masa koşucusu günlük kullanım için dayanıklılık sağlar.Evinizdeki yemek masaları, sehpalar, gardıroplar, konsol masaları, saklama masaları, piknik masaları, teraslar, TV dolapları, komodinler, büfeler veya diğer yüzeyler için mükemmeldir.İstediğiniz yere canlı bir renk sıçraması ekleyin.

3. Yeniden Kullanılabilir Fırsat Dekorasyonu: Pamuklu masa dekorasyonu, narin tasarım aile, arkadaşlar doğum günü, Şükran günü, Noel, Paskalya, Cadılar Bayramı, eve taşınma partisi veya diğer özel günler için bir hediye olabilir.

4. KOLAY bakım: Masa rayları soğuk suda ayrı ayrı makinede yıkanabilir, çabuk kurur, yumuşak döngü, kuru takla low.No ağartma, solma yok.Bazen kumaşlar nakliye sırasında kırışır.Buharlı ılık bir ütü kullanın, mükemmel düz ve gevrek bir masa örtüsü kullanın, kırışıklıklar anında kaybolur.

Özelleştirilmiş hizmet:

1. Özelleştirilmiş resim gereksinimleri: Resim boyutu tercihen 1500 pikselden fazladır.

2. Resim ipuçları: Resim dosyası ne kadar büyükse, o kadar net olur.Üretilen ürünün netliği ne kadar iyi olursa.

3. Özelleştirme talimatları: Perdeleri, banyo dört parçalı setleri, halıları, duş perdelerini, paspasları, masa bayraklarını, amerikan servislerini, battaniyeleri, yatak üç parçalı setleri, banyo havlularını vb. Özelleştirebiliriz.

Not:

1.özelleştirilmiş tasarımı destekliyoruz.herhangi bir ihtiyacınız varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm hataya izin verin, teşekkür ederim.

3. Fiziksel ve resmin ortaya çıkması gibi diğer nedenlerle tarama ve çekim biraz farklı olduğundan,lütfen ayni renk geçerlidir.lütfen anlayın, teşekkürler.

4.Masa koşucusu dikdörtgen olduğu için desen kaçınılmaz olarak biraz uzayacaktır, bu kaçınılmaz bir sorundur.Anlayışınız için çok teşekkür ederim.

Özellikler
Değer
Desen Basılı
Model Numarası Masa koşucusu
Kaynak Anakara Çin
Kullanmak Ev, otel
Malzeme Pamuk keten
Desen Türü Yazdırma
CN Fujian
Numara LXM12792'NIN SOHBETİ
Teknik Dokuma

sku - w267925

Puanınız