Ürün özellikleri:

Malzeme: Xiaoniujin kumaş

Boyutu: 46 * 32 * 16 cm

Renk: mavi, beyaz, pembe, gri, siyah

Ürün özellikleri:

1. Yeterli kapasite: Bu sırt çantası büyük bir kapasiteye sahiptir ve lise öğrencilerinin kitaplarını, kırtasiye malzemelerini ve diğer gerekli eşyaları kolayca saklayabilir.

2. Dayanıklı Malzeme: Dayanıklılık sağlayan ve günlük kullanım ve aşınmaya dayanabilen dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.

3. Minimalist tasarım: Genç erkekler ve erkekler için uygun basit ve zarif bir tasarım stili. women.It çeşitli giyim tarzlarına kolayca uyum sağlayabilen çok pratik bir sırt çantasıdır.

4. Rahat taşıma deneyimi: Sırt çantası kayışının tasarımı ergonomik prensiplere uygundur ve sırt çantasının ağırlığı omuz basıncını azaltmak için eşit olarak dağıtılır.Sırt çantası sırt yastığı ve omuz askıları, sırtınızı rahat ve havalandırmanızı sağlayan nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır.

5. Çeşitli durumlar için uygundur: Bu sırt çantası günlük öğrenme, seyahat, alışveriş ve spor için çok uygundur ve çok işlevli bir sırt çantasıdır.

Dikkat:

1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir farka izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

2. Farklı monitörler arasındaki farklar nedeniyle, resimlerin projenin gerçek rengini yansıtmayabileceğini lütfen unutmayın.

Paket şunları içerir:

1 * sırt çantası

Özellikler
Değer
Sırt çantası Tipi Dış Çerçeve
Ana Malzeme naylon
Kaynak Anakara Çin
Menşe Yeri Çin (Anakara)
İç İç fermuarlı Cebi
Tarz Gündelik
Öğe Türü Sırt çantaları
Kapatma Türü fermuar
Yağmur Kapağı Evet
Astar Malzemesi naylon
Dekorasyon Çapraz Çapraz
Desen Türü Katı
Cinsiyet Üniseks
CN Henan
Dış cephe Açık Cep

sku - w281088

Puanınız