Çift Manyetik Spor Telefon tutucu Anti Kayma Evrensel GPS Cep Telefonu Dağı Duvarlar Aynalar Kapılar için iPhone 14Pro Max Huawei Xiaomi

Özellik:

1. Yüksek Kalite: Yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmış, iyi sünekliğe ve aşınma direncine sahiptir, düştüğünde kırılmayı önler.Dayanıklı ve telefonu sıkıca destekleyebilir.

2. Güçlü Emiş: Çift manyetik emme kafası, engebeli yollarda bile telefonunuzu sabit tutar.Çılgın titreme, tek elle ulaşılması kolay, sallanamıyor.Gösterge paneli veya ön cam olsun, düşme konusunda endişelenmenize gerek yok.

3. 360 ° Dönüş: 360 ° stereo açı ayarı elde edilebilir, telefonunuzu herhangi bir açıya ayarlamanıza izin vererek telefonunuzun her zaman en iyi konumda olmasını sağlar.

4. Yaygın Olarak Uygulanabilir: Geleneksel yapışkan modellerden farklı olarak, duvarlar, aynalar, kapılar ve pencereler, arabalar vb.Gibi çeşitli yüzeylere monte edilebilir., elleri serbest bırakmak; Aynı zamanda evler, ofisler, mutfaklar, komodinler ve daha fazlası için çok uygun bir masaüstü telefon standıdır.

5. Güçlü Uyumluluk: Manyetik pedli iPhone 14, 13 ve 12 serisi Apple telefonlar için uyumludur.iPhone 14, 13 ve 12 serisi hariç, diğer marka telefon modelleri manyetik pedli çoklu senaryolarda kullanılabilir

Belirleme:

Menşei: Anakara Çin

Renk: Gümüş / Siyah (isteğe bağlı)

Malzeme: Alüminyum alaşım + çinko alaşım+silikon

Süreç: CNC + anot + montaj

Boyutu: Yaklaşık 57.5x57.5x33mm/2.26x1. 29 inç

Ağırlık: 57g

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Özellikler
Değer
Model Numarası Çift Manyetik Spor Telefon Tutucu
Tip Araç Tutucu
renk Gümüş / Siyah (isteğe bağlı)
Özellikler Manyetik
Kaynak Anakara Çin
Konuşmacısı Var No
Süreç CNC + anot + montaj
Ağırlık 57g
Şarj cihazı No

sku - w325502

Puanınız