Hava park ısıtıcısı Rüzgar Çarkımızı tanıtıyoruz!Bu ürün park ısıtmasında önemli bir bileşendir system.It zorlu hava koşullarına dayanacak şekilde üretilmiştir ve deforme olması veya hasar görmesi kolay değildir.Rüzgar çarkımız enerji tüketiminden tasarruf ederek çevre dostu hale getirir option.It yüklemek ve kaldırmak da kolaydır.İki spesifikasyonda mevcuttur.

Belirleme:

Ürün adı: Park ısıtıcısı iç rüzgar çarkı

Malzeme: yüksek sıcaklığa dayanıklı alev geciktirici malzeme

Renk: Kahverengi

Özellikler: 5000w / 2000w (isteğe bağlı)

Boyutlar: ayrıntılara bakın

Uygun için: Park ısıtma sistemi

Ambalaj Listesi:

1 * oto kaloriferi rüzgar çarkı

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sıcak Hava Akışını İyileştirir: Park ısıtma sistemindeki rüzgar çarkı hava akış hızını artırarak sıcak havayı daha hızlı iletir ve arabada daha konforlu bir iç ortam yaratır.

2.Dayanıklı ve ısıya dayanıklı: Park ısıtıcısı rüzgar çarkı, deforme edilmesi kolay olmayan yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır veya damage.It uzun ömürlü ve istikrarlı bir performans sağlayarak yüksek sıcaklıklara ve aşınmaya dayanabilir.

3.Hafif ve Enerji Tasarrufu: Park ısıtıcısı Rüzgar çarkının verimli rüzgar çarkı ile çevre dostu ve uygun maliyetli sürüşler elde edin.Azaltılmış yağ tüketimi ve sorunsuz bakımı ile yüksek yağ giderlerine ve bakım maliyetlerine veda edin.

4.Zaman Kazandıran Çözüm: Bu park ısıtıcısı rüzgar çarkı çoğu park ısıtma sistemiyle uyumludur ve herhangi bir ek aksesuar veya alet olmadan kolayca kurulabilir ve çıkarılabilir, bu da size zaman ve emek tasarrufu sağlar.

5.Esnek ısıtma Çözümleri: Park ısıtıcısı Rüzgar çarkı, farklı ısıtma sistemi gereksinimlerini karşılayan 5000 watt ve 2000 watt ile iki özellik sunar.İhtiyaçlarınıza uygun 1'i seçin ve sıcaklık ve konfor içinde seyahat edin.

Özellikler
Değer
Özel Özellikler Jeneratör Parçaları Yanma Rüzgar Tekerlekleri
Parçalar Kurul
Kaynak Anakara Çin
Tip Yanma tipi ısıtıcı

sku - w33237

Puanınız