Aracınızın bagajına kolayca takılan bu yaylı kaldırma cihazı, güvenlik ve convenience.No ağır yükleri kaldırmak için daha fazla mücadele etmek veya aracınızın boyasına zarar verme riski.Ayrıca, bagajınızda bir uzaktan kumanda işlevi varsa, ek kolaylığı seveceksiniz use.It hareket halindeyken hayatını kolaylaştırmak isteyen herkes için harika bir hediye.

Özellikleri:

Ürün parametreleri

Malzeme: paslanmaz çelik metal

Ürün Boyutu: yaklaşık 16.5 cm / 6.49 İN uzun (esnek ve ayarlanabilir, kadar 32 cm / 1.25 İN)

Renk: gümüş

Ağırlık: 120g

Çekme kuvveti: 1000N

Uygulanabilir modeller: Evrensel

Ürün kullanımı: Bagajı otomatik olarak açma

Ürün Listesi:

2 * Araba için Gövde Yayları

2 * kelepçe

veya

1 * Araba İçin Gövde Yayları

1 * kelepçe

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksekliği kendiniz ayarlayın: Bagaj yaylarımızı aracınızın bagajına takın ve baş ve bagaj hasarını önleyin.Otomatik tasarımımızla yüksekliği ayarlayarak sorunsuz erişim yaşayın.

2.Otomatik Kurtarma Yardımı: Bu yay ile bagaj kapağınızı herhangi bir güçlük çekmeden otomatik olarak açmak için uzaktan kumandanızı kullanabilirsiniz.Bu yay, gövde kapağını çıkaran ve uygun bir yüksekliğe kaldıran bir geri kazanım işlevine sahiptir.

3.Güvenliğin sağlanması: Endüstriyel sınıf çelik kelepçelerden üretilen gövde yaylarımız ekstra ağır yükleri korur ve uzun ömürlü sıkılık sağlar.Kauçuk kenarlı çelik kelepçelerle, güvenli ve güvenilir ekipman nakliyesi sağlayarak, araba boyasına zarar vermeden malları sabitler.

4.Mükemmel Hediye: Araba için bu bagaj yayları çoğu modele uyacak şekilde tasarlanmıştır ve herhangi bir alet veya değişiklik yapılmadan dakikalar içinde monte edilebilir.Doğum günleri, Şükran Günü, Noel'de araba meraklıları için mükemmel bir hediye

5.Kolay Kurulum: Gövde yaylarımız, güvenli ve istikrarlı kurulumu garanti eden paslanmaz çelik varillere sahiptir.Sıkışmayı önleyici koruyucu muff, ellerinizi sıkışmaktan koruyan ekstra bir güvenlik katmanı ekler.Aracınızı güvenle yükseltin.

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin

sku - w358959

Puanınız