5 Adet makyaj fırçası Seti Vakfı Pudra Göz Fırçaları Yumuşak Kabarık Seyahat makyaj fırçası es Ayna ile Taşınabilir Mini Güzellik Araçları

Ürün özellikleri

1.★YÜKSEK KALİTELİ MALZEME: yüksek kaliteli yumuşak sentetik kıllar, saç yoğun ve kalın, size mükemmel ve kusursuz makyaj verebilir.Tutamak dayanıklı plastiktir.

2.★ÇOKLU KULLANIM: 1 set 5 fırça içerir, göz farı, pudra, gölge, dudak ve allık fırçaları içerir.Ayna kılıfı ile birlikte, fırçanızı seyahat ederken almak için güvenli ve rahat tutabilir.

3.★GÜVENLİ ve TOPRAK DOSTU: %100 zulümsüz ve vegan.

4.★Taşınabilir ve kolay alınır: Mükemmel boyut, 112mm(4.4 inç)*86mm(3.3 inç)*21mm(0.82 inç), çantanızda veya çantanızda taşımak için çok uygun traveling.It makyaj fırça seti mükemmel bir seçimdir.

5.★MÜKEMMEL HEDİYE SEÇİMİ: Kutu ışıltılı elmaslarla kaplıdır.Kişisel kullanım için mükemmel veya herhangi bir aile üyeniz veya arkadaşınız için mükemmel bir hediye.

Özellikler
Değer
Model Numarası 5adet
Parça Sayısı KOMBO
Fırça Malzemesi Sentetik Saç
Kolu Malzeme Plastik
İle kullanılır ALLIK, Kapatıcı, Göz Farı, göz kalemi, Kuruluş, Dudak, Toz, Setler ve Kitler, Kirpikler, Bronzlaştırıcı Fırça, Şekillendirici Fırça, Vurgulayıcı Fırça, kaş fırçası
Miktar 5adet
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Makyaj Fırçası
boyut 5pcs

sku - w378016

Puanınız