Bu LED tutu etek amigo veya doğum günleri için mükemmeldir!Güvenlik ve cilt dostu malzemelerden yapılmış, giymesi rahattır ve size daha iyi uyar.

Malzeme: polyester

Liste:

LED Tutu x1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Işık büyüsü: Elektrik çarpması riski olmadan güvenli LED ışık efektleri yayan LED Tutucumuzla geceyi dönüştürün.Eterik ve şaşırtıcı derecede büyülü bir görünüm yaşayın.

2.Polyester Cesaret: Polyester malzemeden üretilen bu LED Tutu cilt dostudur, kolayca solmaz ve rahat kullanım için mükemmeldir.Her partiyi, festivali veya performansı unutulmaz kılın.

3.Rahat uyum: LED Tutu, size daha iyi oturabilen ve takılması ve alınması kolay elastik bir bele sahiptir off.It ayrıca hafiftir ve hareketinize ekstra yük katmaz.

4.Çok yönlü Kullanım: Her halükarda bir yıldız gibi parlayın!Bizim LED tutu doğum günü partileri ile sınırlı değildir, maskeli balo, bale, amigo, karnaval kostümleri ve festival kıyafetleri için mükemmeldir.

5.Harika Hediye Fikri: Çocuğunuzun parlamasına ve bu LED Tutu ile peri prensesi gibi hissetmesine izin verin - Noel, doğum günleri veya karnaval için mükemmel bir hediye, oyun zamanı için idealdir ve giyinmeyi ve öne çıkmayı seven çocuklar için uygundur.

Özellikler
Değer
Tarz Resmi
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Kürk
Cinsiyet Üniseks
Yaş Aralığı 25-36m arası

sku - w482258

Puanınız