Önemli not:

Sevgili dostlar, nasılsınız?Ürünlerimiz için sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz!Bu

ürünlerimizi sipariş ederken aklınıza gelebilecek sorular aşağıdadır.Umarız öyle olurlar

alışverişinize yardımcı olur

1. Hazırlık süresi:

Her gün çok sayıda siparişimiz olduğundan ve ürünlerimizin çoğu siparişe göre yapıldığından, siparişinizi hazırlamak için genellikle yaklaşık 5-7 güne ihtiyacımız var.

2 .Tahmini teslim süresi (hafta sonları ve tatil günleri hariç):

(1) Yaklaşık 15 ila 60 iş günü: Ücretsiz Nakliye Yolu

(2) Yaklaşık 3 ila 10 iş günü: DHL / UPS / FEDEX

Teslim süresi tahmin edilmektedir ve %100 garanti edilemez. (Çoğu paket müşterilere önceden teslim edilecektir)

3.Benzerlik

Dürüst bir satıcı olarak, elbisenin orijinal resim gösterimiyle %90 - %99 aynı olacağını garanti ediyoruz.100 % tam olarak aynı istiyorsanız, lütfen forgive.No dünyada tam olarak aynı iki saçak.Garanti edemeyiz, bu yüzden hala %100 benzerlik konusunda ısrar ediyorsanız lütfen sipariş vermeyin.Anlayışınız için teşekkürler.

4.Ekstra Ücret

Genel olarak, 24W 26W 28W veya daha büyük boyutlar için, 30 ABD Doları tutarında büyük bir ücret talep edeceğiz, çünkü bu tür ürünleri özelleştirmek için gereken malzeme ve navlun maliyeti daha yüksek olacaktır.Siparişinizi alır almaz size bir mesaj göndereceğiz.

5.Göndermeden önce siparişi iptal et

Ürünlerimizin çoğu ısmarlama olduğundan,siparişi iptal etmek istiyorsanız: Siparişi verdikten sonra 24 saat içinde tam geri ödeme kabul ediyoruz; siparişi 24 saatten fazla verdikten sonra sadece %30 kısmi geri ödeme var (%30 malzememizin maliyetidir).

6. Satış Sonrası Servis

(1) Paketi aldıktan sonra, herhangi bir hasar varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.Size tam bir geri ödeme yapacağız.Haklarınıza asla zarar vermeyin!Önce makbuzu ve değerlendirmeyi onaylamayın.

(2) Lojistik nedenlerden kaynaklanıyorsa, lütfen endişelenmeyin, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.Size yeni bir tane veya tam bir geri ödeme göndereceğiz.Bunların satıcının kontrol edebileceği faktörler olmadığını anladığınıza inanıyorum.Anlayışınız için teşekkürler.

(3) Aldığınız siparişten memnun değilseniz, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin ve sorununuzun tatmin edici bir şekilde çözüleceğini garanti ediyoruz!

Çoğu durumda, soruna samimi iletişim yoluyla ortadan kaldırılabilen yanlış anlaşılma neden olur.

MODEL GÖSTERİSİ

Boyut Tablosu

Elbiselerimiz özel olarak üretildiğinden, bize aşağıdaki boyutları sağlayabilirseniz daha iyi olacaktır:

1.Göğüs = _ _ _ inç veya cm

2.Bel = _ _ _ inç veya cm

3.Kalçalar = _ _ _ inç veya cm

4.Ayakkabı olmadan zemine oyuk = _ _ _ inç veya cm

5.Yükseklik = _ _ _ inç veya cm (başın üstünden ayakkabısız zemine)

6.Elbise rengi =___(herhangi bir renk seçin veya resim gösterisi rengi )

ölçü tablosu

iade politikası

Sizin memnuniyetiniz bizim için en önemlisidir !

Paketinizin gelmesi üzerine, elbisenin veya giysinin belirttiğiniz standart ölçülere veya özel ölçülere göre yapıldığından emin olmanızı ve kontrol etmenizi öneririz.Etiketleri çıkarmadan, elbiseyi değiştirmeden veya yıkamadan elbisenizi veya giysinizi mümkün olan en kısa sürede deneyin.Elbiseleri, kıyafetleri veya aksesuarları iade ediyor veya değiştiriyorsanız, lütfen orijinal hallerinde olduklarından emin olun-giyilmemiş, yıkanmamış, değiştirilmemiş, hasarsız, temiz, tüy bırakmayan ve tüy bırakmayan ve etiketleri sağlam ve ekli.

Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Sevgili, desses tarafından ısmarlama Hepsi tarafından el dikiş ve onlar taşımak için uzun zamana ihtiyacım var, orada belki biraz payetler/boncuk/kristal/tüy/çiçekler düşmek, bu kalite sorunları ait değil, bunu anlamak için lütfen nazik, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, biz sizin için en iyisini yapacağız, içtenlikle sevebileceğinizi umuyoruz, çok teşekkür ederim!

1.Boyutlandırma veya Uyum Sorunları

Tüm elbiselerimiz elle dikildiğinden ve müşteriye özel olarak dikildiğinden, bitmiş elbise belirtilen ölçümlerde yaklaşık 1 inç değişebilir.

Elbisenizin size mükemmel bir şekilde uymasını sağlamak için terzilerimiz, küçük boyut değişikliklerinin kolayca yapılmasını sağlamak için tüm elbiselerimizi dikişlerde ek kumaşla oluşturdular.Ürünlerin sizin için uygun olmadığını ve sorularınız olduğunu fark ederseniz, doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

2.Renk Uyuşmazlığı

Renk farklılıkları, monitördeki renk yansıması, aydınlatma, arka plan vb.Gibi diğer bazı nedenlerden kaynaklanabilir.Ancak, alınan öğenin yanlış renkte olduğunu düşünüyorsanız, iade veya geri ödemenin mümkün olup olmadığını görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

3. İade Süreci

Siparişinizi aldıktan sonra 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.İade nedenini belgeleyen bir açıklama ve fotoğraflar ekleyin.İadeler önceden onay alınmadan kabul edilmeyecektir.

İsteğinizi onayladıktan sonra, lütfen öğeyi mümkün olan en kısa sürede gönderin.

Geri ödeme doğrudan www.zemindoktoru.com.tr tarafından size iade edilecektir

Özellikler
Değer
CN Jiangsu
Dekorasyon hiçbiri
boyut as shown
Yaş Aralığı Annelik
Sezon Yaz
Yaka V Yaka
Kaynak Anakara Çin
Renk Stili Doğal Renk
Desen Türü Katı
Malzeme Polyester
Cinsiyet Kadınlar
Bölüm Adı Annelik
renk Çoklu renkler (özelleştirilebilir)
Kumaş Türü Çuha
Elbiseler Uzunluğu Ayak bileği Uzunluğu
Siluet Kılıf
Paket şunları içerir hamile fotoğrafçılığı elbisesi
Tarz Özet
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz

sku - w484884

Puanınız