Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Yumuşak Bebek Battaniyesi: Yumuşak bebek kundak battaniyesi ile güzel desen, gazlı bez-pamuk, taşınabilir boyutu ölçmek 80x80 cm / 31.49x31. 49 inç, rahat ve kolayca paketi size küçük bebek, nefes malzeme için rahat bebek cilt.

Cilt Dostu Malzeme: Bebek battaniyesi, mükemmel performanslarla dokunma hissi, nefes alabilen malzeme ve desen baskılı, yumuşak ve cilt dostu, nitelikli gazlı bez-pamuk, toksik olmayan koku baskısı kullanır.

Nefes alabilen Banyo havlusu: Nefes alabilen pamuklu malzeme, yüksek emici ve çabuk kuruyan, bebek yürümeye başlayan günlük kullanım için mükemmel olan bebek banyo havlusu, küçük bebeklerinizin banyo veya plaj oyunundan sonra hızlı kurumasını sağlar, bebekler için harika yaz veya bahar banyo havlusu.

Ultra Yumuşak ve floresan olmayan Ajan: Çevre dostu malzeme, güzel görünüm, floresan olmayan ajan pamuklu malzeme, cilt dostu ve yenidoğanlar için uygun bebek battaniyesi, banyodan sonra bebeği hızlı bir şekilde sıcak ve kuru tutar.

Geniş Uygulama: Zarif teknoloji dikişli bebek battaniyemiz, dayanıklı ve geniş uygulama ile aşınmaya dayanıklı, bebek banyosu, yüzme havuzu, plaj kullanımı için mükemmel seçim, yenidoğan fotoğraf sahne için de geçerlidir.

Özellikler:

Ürün Boyutu: yaklaşık. 80x80 cm / 31. 49x31. 49 inç

Malzeme: Pamuk

Seçenek: İnek ayı Balina Ananas Lolipop

Paket içeriği:

1 Bebek Şal Battaniye

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Özellikler
Değer
Yaş Grubu Bebekler
Desen Türü Çiçek
CN Guangdong
Tip Banyo Havlusu
Kaynak Anakara Çin
Yaş Aralığı 0-6m arası
Malzeme Gazlı bez
Şekil Kare

sku - w487872

Puanınız