210D motosiklet örtüsü Kalınlaşmış Oxford kumaş Su Geçirmez Motor Toz Yağmur UV Koruyucu Açık Kapak Tüm Sezon

Durum: %100 % yepyeni

Malzeme Türü: 210 Dpolyester tafta PU kaplama

Ürün Adı: motosiklet örtüsü

Renk: Siyah

Boyut:M-4xl

4 yansıtıcı şerit

2 rüzgar tokaları

2 kilit deliği

【Gelişmiş Hava Koşullarına Dayanıklı Koruma】 Motosiklet kılıfımız, mükemmel su geçirmezlik performansına sahip yüksek kaliteli 210D kumaştan yapılmıştır.Bu araba kılıfı yağmur, kar, toz ve kuş pisliğini önler-motosikletinizin her türlü hava koşulunda iyi durumda kalmasını sağlar.

【Uygulanabilir model】 Evrensel, yoldaki ve yol dışındaki çoğu standart boyutlu motosiklet için mükemmel bir motosiklet örtüsü olabilir, bu da onu yüksek kaliteli bir motosiklet örtüsü isteyen herkes için ideal bir seçim haline getirir. (Sayfadaki araba kapağının boyut şeması referans içindir)

Su geçirmez dış mekan motosiklet kılıfımız, ön tekerlek alanında bir kilit deliği tasarımı ile donatılmıştır ve motosikletinizi hırsızlıktan korumak için ek bir güvenlik katmanı ekler.Motosiklet güvenliğini sağlamak için kablolar, zincirler veya U/D kilit kapakları kullanabilirsiniz.

【Güvenlik uyumu】 Motosiklet örtüsü, 4 gece yansıtıcı şerit ve rüzgar tokası ile donatılmıştır.Motosiklet kılıfımız, güçlü rüzgarlarda bile yerinde kalabilir ve motosikletinizin güvenliğini sağlar.Yansıtıcı şeritler karanlıkta oldukça görünür, böylece güvenliği arttırır.

【Taşıması kolay】 Saklama çantası ve küçük boyut, küçük ambalajlara katlanabilir, bu da taşımayı kolaylaştırır ve carry.It taşınması ve saklanması kolaydır, bu da nerede keşfederseniz gidin yanınızda taşımak için mükemmeldir.

Paket Listesi:

1 x motosiklet örtüsü

1 x hediye çantası

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı GIOIO
Malzeme Türü Kalınlaşmış Oxford kumaş

sku - w11384

Puanınız