6 Adet DC Buck Dönüştürücü Mini Voltaj Regülatörü DC 4.5-20V 12V Adım Aşağı 5V Redüktör Kurulu Güç Kaynağı Sabitleyici Modülü

Parametre --- 12V ila 5V voltaj regülatörü için: Giriş voltajı: DC 4.5-20V; Çıkış voltajı ayarlanabilir veya sabitlenebilir.Ayarlanabilir aralık: 1-16V; Sabit voltaj: 1.8 V, 2.5 V, 3.3 V, 5V, 9V, 12V; Çıkış akımı: Max 3A (tepe: 3A, uzun vadeli: 2A içinde); Güç: 10W.

Çıkış Voltajı Ayarlanabilir veya Sabitlenebilir - - - Bu küçük 12v ila 5v adım aşağı dönüştürücüler çıkış voltajında değişken olabilir.Çıkış voltajını ayarlamak için varsayılan olarak küçük bir kart kullanılır.Sabit voltaj çıkışı elde etmek istiyorsanız, bıçak gibi keskin bir şey kullanarak Pedi kesmeniz ve ardından istediğiniz sabit voltajın portunu birbirine kaynaklamanız gerekir.

Yüksek Verimlilik - - - Dönüşüm verimliliği: %97'ye kadar (tipik değer: 12V'DEN 5V 2a'ya düştüğünde %90'dan büyük).

Koruma ve Kontrolü Etkinleştir - - - Çıkış kısa devre koruması, ancak lütfen kısa devreyi uzun süre tutmayın.Entegre etkin bağlantı noktası, çalışma modunu varsayılan olarak ayarlar ve düşük elektrik seviyesinde kapalıyken kapanır, bu da kullanıcılar için büyük kolaylık sağlar.

NOT - - - Bu mini buck dönüştürücü çok küçük, 1 dolarlık bir madeni paradan çok daha küçük, madeni paranın neredeyse yarısı.

not:

Lütfen nazik olun, potansiyometre oldukça zayıftır.Uygun bir alet yoksa çalışmasını sağlamak için keskin bir plastik parça kullanabilirsiniz.

Renk: siyah

Malzeme: PC, Metal

Boyut: 14 x 19,5 mm

Paket içeriği:

6 x DC Buck Dönüştürücü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin

sku - w12689

Puanınız