Etiketler: g noktası oral yalama vibratörler seks Oyuncakları, seks kadın oyuncakları dil yalama, seks Oyuncakları vibratör dil, dil çiçek vibratör.

Özellikler:

❤ Güvenli malzeme ve simülasyon tasarımı - Yüksek kaliteli silikon malzeme, güvenli, toksik olmayan.Taşınabilir ve rahat cilt dokunma hissi, Dil Vibratörünü kullanarak Doruğun tadını çıkarın.

❤ 2'si 1 arada dil vibratörleri ve Klitoris Stimülatörü-Hem dilin hem de vibratörün işlevine sahiptir, klitoris stimülatörü olarak klitoris, vajina, anal, göğüsler ve diğer hassas parçaları uyarabilir,

Yapay penis vibratör veya kadınlar için klasik bir G-spot vibratör veya çiftler için flört oyuncakları olarak.

Bu Seks vibratörleri sadece geleneksel bir vibratör olarak değil, aynı zamanda size daha önce hiç olmadığı gibi olağanüstü bir klitoris yalama deneyimi sunar.

❤ Benzersiz Sonik Teknoloji, Süper Sessiz-Bu benzersiz vibratör, emme hissini simüle etmek için sonik dalga ve meme ucu düzeltme teknolojisi teknolojisini kullanır,

klitorisinizi çevrelemek ve yoğun stimülasyon için hedeflemek ve gürültüsüz süper çıkmak.Bu dil vibratörünü kullanırken kimse tarafından yakın mesafeden duyulamazsınız.

❤ 10 Mod Titreşim ve USB Büyülü Şarj Edilebilir-Hafif ila vahşi arasında 10 güçlü titreşim modu ile meme uçlarınızı ve klitorisinizi kızdırır ve en yoğun uyarımı uyandırır.

Şarj edilebilir bir vibratörle, klitoris vibratörünü ekli USB kablosuyla şarj edebilirsiniz, bu nedenle bu seks oyuncağının tadını çıkarırken pillerin bitmesi veya bitmesi konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

❤ Taşınabilir Boyut ve Özel Paketleme ve Satış Sonrası Garanti - Mini Boyut vibratörü cebinize veya çantanıza koyabilir.Bu oral vibratör için gizli ambalaj, gizliliğinizi koruyun.

Bu dil yalama vibratörünün yüksek kaliteli tasarımı, 1 yıllık üretim garantisini destekler.

Paket Listesi:

1 x Gül vibratör

1 x Şarj Cihazı

1 x saklama çantası

Özellikler
Değer
Öğe Türü Vibratörler
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Kaynak Anakara Çin
Müstehcen Resim No
Emtia Kalite Belgelendirme ce
Marka Adı FRRK'NIN

sku - w163731

Puanınız
  • 1
    Misafir

    Gerçekten kötü! Daha almadım bile.

  • 3
    Misafir

    Onu sevme

  • 5
    Misafir

    çok iyi çalışıyor

  • 5
    Misafir

    İyi ürün, gelmesi söylediğimden çok daha az zaman alıyor, mükemmel durumda ve iyi paketlenmiş

  • 5
    Misafir

    Çok iyi sadece biraz gürültülü