Etiketler: Kafa.

Features: 100% Nagelneu und hohe qualität. -dies ist Ein satz 24 Flat head pre-designed Falsche Nagelspitzen. -nehmen sie nur die gewünschte größe und stick auf sie nagel mit dem leim -die gelegenheit: Vcation, Urlaub, Geschenk, Party, Jede Gelegenheit All solid color tablets, the use of imported environmentally friendly materials, the use of export standards.Üreticiler, uzun vadeli ve istikrarlı tedarik sağlamak için onayladı.Ürün rengi saf, kusur yok.Renk çeşitliliği, her türlü renk yerinde mevcuttur, size bol seçenek sunar.Gerçek tırnaklar, orta kalınlık, çoğunlukla 24 tasarım doğrultusunda bir parça şekil tasarımı, bir set her zaman 10 parmağın ihtiyaçlarını karşılayabilir.Tutkal içermez

Açıklama: 100 % yepyeni, yüksek kalite, yüksek moda kısa tasarım basit paket.Ambalaj: 24 çivi Not

Tüm parseller kabarcıklı ambalajlarla paketlenecektir.Ve tüm ürünler göndermeden önce kontrol edilecektir.

Nakliye:

1.Ödeme temizlendikten sonra tüm öğeler Çin Post Airmail tarafından 3 iş günü içinde gönderilecektir.Öğeler 3-6 hafta içinde gelecek.Varış zamanı bazı faktörlere ve farklı alanlara bağlıdır.

Beyan ettiğimiz nakliye süresinde sabırla bekleyemezseniz lütfen bazı yerel satıcıları seçin.

Geri dönüş

İade paketi tüm orijinal ambalaj malzemelerini ve aksesuarlarını içermelidir.Ve öğeyi iade etmeden önce bizimle iletişime geçin.

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin
Tırnak Genişliği 0,67-1,40 cm
Uygulama Parmak
Parça Sayısı Bir Birim
Öğe Türü Takma Tırnak
Tip Tam Tırnak ipuçları
boyut long
Malzeme Akrilik
Tırnak Uzunluğu 1.36-2.22 santimetre
Model Numarası M01'in
Miktar 1
Marka Adı Parmaklar keskin uçlu

sku - w173112

Puanınız