Paket Şunlardır:

1 Parça * Kas Masaj Silindiri

Ürün hakkında:

1. Derin Doku Rulo Masajı-Miyofasyal masajın ötesinde bu kas silindiri, doğal dolaşımı iyileştirerek ve hareketliliği ve esnekliği geri kazanmak için iltihabı azaltarak kaslardaki gerginliği, stresi ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olur.

2. Kullanımı Kolay– Selülit masajımız evde veya spor salonunda herhangi bir profesyonel eğitim almadan kullanılabilir.Her gün 5-10 dakika kullanmakta ısrar ederseniz, vücudunuzdaki değişiklikleri bir süre içinde hissedeceksiniz.

3. Tam Vücut El Masajı-Kendi kendine masaj tetik noktası rahatlaması sunan bu ergonomik silindir, kollarda, önkollarda, dirseklerde, bacaklarda, baldırlarda, boyunda ve diğer ağrılı veya ağrılı bölgelerde kullanılabilen çift tekstüre yuvarlanma masaj noktaları kullanır.

4. Kapsamlı Günlük Kullanım-Kas silindirlerimiz egzersiz yapmayı ve sağlıklı kalmayı seven insanlar için uygundur!Doğum günleri, Noel, Şükran Günü, tatil hediyeleri vb.İçin en iyi seçimdir.

5. Deneyiminizi Kişiselleştirin-Sporcular veya golfçüler için tenisçi dirseği masajından çok daha fazlası bu araç miyofasyal salınım, derin doku masajı, refleksoloji, akupresür ve hatta karpal tünel veya gergin kasları rahatlatmak için kullanılabilir.

Özellikler
Değer
Malzeme PP + TPE
Öğe Türü Masaj ve Rahatlama
Marka Adı FİTPERT
boyut Large
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Bacak Masaj Aparatı
Uygulama bacak

sku - w192323

Puanınız