Bu A5 yarı saydam bağlayıcı dayanıklıdır ve rahat bir dokunuşa sahiptir.Tek sayfalık çift sayfalık ekler ile kendi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.Fotoğraflarınız, notlarınız veya çıkartmalarınızla istediğiniz zaman, istediğiniz yerde mutluluğu paylaşın.

Belirleme:

Adı: Bağlayıcı Fotocard Tutucu

Kapak malzemesi: PP malzeme

Boyut: A5

Kalabalık için uygun: genel

Kabuk ağırlığı: 720g

İç sayfa ağırlığı (10 sayfa): 52g

Paket Listesi:

Bağlayıcı Fotocard Tutucu *1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Suya dayanıklı: Bu bağlayıcı fotoğraf kartı tutucusu, su hasarını önleyen ve fotoğraflarınızı uzun süre koruyan yüksek kaliteli bir PP malzemeye sahiptir.

2.Hoş ve kararlı: Bağlayıcı fotoğraf kartı tutucusu, hoş bir dokunuş sağlayan ve stabiliteyi artıran yarı saydam ve buzlu bir dokuya sahiptir.Ciltleyicinin veya kartların hasar görmesi konusunda endişelenmeden fotoğraflarınıza kolaylıkla ve güvenle göz atabilirsiniz.

3.Fotoğraflarınızı kolaylıkla düzenleyin: Bu ciltli fotoğraf kartı tutucusu ile tercihlerinize göre farklı stil ve boyutlarda fotoğraf saklama sayfaları seçebilirsiniz.Tokalar çıkarılabilir, böylece fotoğraflarınızı istediğiniz sıraya göre sıralayabilirsiniz.Bu bağlayıcı fotoğraf kartı tutucusu, fotoğraf koleksiyonunuzu herhangi bir güçlük çekmeden özelleştirmenizi sağlar.

4.Fotoğraflarınızı kolayca saklayın ve paylaşın: Bu bağlayıcı fotoğraf kartı tutucusu yalnızca 3 inç boyutundadır, böylece değerli anılarınızı küçük ve kompakt bir alanda rahatça saklayabilirsiniz.Ayrıca nereye giderseniz gidin yanınızda götürebilir ve mutluluğunuzu istediğiniz zaman, istediğiniz yerde arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

5.Çeşitlendirilmiş ve ferah: Bu ciltli fotoğraf kartı tutucusu, fotoğraflarınızı tek sayfalık 4 sayfalık, tek sayfalık çift sayfalık veya tek sayfalık tek sayfalık seçeneklerle farklı şekillerde görüntülemenizi sağlar.Tarzınıza ve tercihinize uygun iç sayfa sıralamasını seçebilirsiniz.Ayrıca, bu ciltleyicinin çok fazla depolama alanı vardır, böylece fotoğraflarınızı zahmetsizce toplayabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Özellikler
Değer
Tip Bağlayıcı klasör
Model Numarası a5 fotoğraflı kart tutucu
Kaynak Anakara Çin
Malzeme PP

sku - w206075

Puanınız