【Premium Kalite】 Premium CNC Alüminyum malzemeden yapılmış, paslanmaya karşı dayanıklı ve kullanımda dayanıklıdır. 【Radyatörü Koruyun】 Radyatörün radyatörü bozan taşlardan ve böceklerden korunması olarak mükemmeldir, motosiklet radyatörünüzün güvenliğini koruyun.Hava direncini mükemmel şekilde azaltır ve sürücünün sürüş keyfini hissetmesine yardımcı olur.Radyatörün hasar görmesini önleyin ve radyatörün servis ömrünü uzatın.İnce işçilik, motosiklet parçaları için etkili değiştirme. 【Basit Kurulum】 Kurulumu basit, karmaşık prosedürlere gerek yok, zamandan tasarruf edin

Fitment: SUZUKİ SV650 / ABS 2016-2024 İÇİN SUZUKİ SV650X / ABS 2018-2024 için Özellik: Radyatörünüze mükemmel bir koruma sağlayın ve radyatörlerin servis ömrünü uzatın.alüminyum alaşımı,daha fazla dayanıklılık sağlayabileceği anlamına gelir.

Izgara tasarımı, hava direncini tamamen azaltmaya ve hızın keyfini tam olarak hissetmeye yardımcı olur.Radyatör muhafazası, radyatör boyunca tasarlanmıştır, böylece koruma radyatörü güvenli bir şekilde koruyabilir ve effectively.As zaman artar, su deposunun radyatörünün yüzeyinde kumtaşı ve kedicikler birikir, radyatör koruma kalkanı bunları engelleyebiliryabancı nesneler.Radyatör korumaları, radyatörünüzü ön tekerleğinizden dönen her türlü enkazdan koruyacaklarını yapacaklar, not edecekler: 1) Tüm boyutlar elle ölçülür, küçük sapmalar olabilir. 2) Her monitörün renk ayarı nedeniyle renk biraz değişebilir. 3) Sipariş vermeden önce, lütfen ürünlerimizin motosikletiniz için uygun olduğundan emin olun.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın.

Biz en kısa sürede sorunu ile size yardımcı olacaktır.

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin
Ürün Yüksekliği 5inch
Teçhizat 1 SUZUKI SV650 İÇİN / ABS 2016-2024
Model Adı Radyatör ızgarası Koruma Kapağı
Ürün Uzunluğu 45inch
Motosiklet Yapmak SUZUKİ'NİN
Özellikler Özel Logo Hizmeti Sağlandı
Teçhizat 2 SUZUKI SV650X İÇİN / ABS 2018-2024
özelleştirilmiştir Evet
Malzeme Türü Alüminyum
Ürün Ağırlığı 0.186kg
Kullanmak Motosiklet radyatör ızgarası Guard kapak
Koşul 100 % marka yeni yüksek kalite
Ürün Genişliği 23inch
Marka Adı R QİANKONG'UN
Ürün Rengi Gösterildiği gibi

sku - w20914

Puanınız