Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Bu çok yönlü dizüstü bilgisayar adaptörüyle akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar gibi C tipi cihazlara fare, klavye ve yazıcı gibi geleneksel USB aygıtlarınızı sorunsuz bir şekilde bağlayın.

Dayanıklı metalden üretilen bu telefon adaptörü, en sevdiğiniz USB çevre birimlerini C Tipi cihazlarla rahatça kullanmanızı sağlayan USB bağlantısını destekler.

Korozyona ve oksidasyona kolayca direnen metal kabuklarla gelen bu adaptörler, mükemmel dayanıklılığa sahiptir;

C Tipi cihazlara geleneksel USB cihazlarına ihtiyaç duyan tüm kullanıcılar için tasarlanan bu dizüstü bilgisayar adaptörü, teknoloji meraklıları, profesyoneller ve öğrenciler için olmazsa olmaz bir aksesuardır.

İster çalışıyor, çalışıyor veya seyahat ediyor olun, bu dizüstü bilgisayar adaptörü, USB aygıtlarınızı C Tipi aygıtlara bağlamak, kullanım kolaylığı ve üretkenlik sağlamak için uygun bir çözüm sunar.

Şık tasarımı ve güvenilir işlevselliği ile bu dizüstü bilgisayar adaptörü, USB cihazlarınızı C Tipi cihazlarla kolayca ve kullanmanıza olanak tanıyan daha iyi bir deneyim sunar ve bu da onu modern dijital yaşam tarzları için vazgeçilmez bir aksesuar haline getirir.

USB C Dişi USB Erkek Adaptör desteği OTG Fonksiyonu;

Özellikler:

Malzeme: Metal

Boyutu: Yaklaşık.2. 2x1. 6 cm / 0. 87x0. 63 inç

Veri İletim Hızı: 480 Mbps

Seçenek Türü: Siyah USB C Dişi USB Erkek Adaptör, Siyah USB C Erkek USB Dişi Adaptör, Gümüş USB C Dişi USB Erkek Adaptör, Gümüş USB C Erkek USB Dişi Adaptör,

USB C Dişi USB Erkek Adaptör desteği OTG Fonksiyonu;

Paket içeriği:

1xUSB C'den USB Adaptörüne

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, lütfen sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin
Bağlayıcı B USB
Marka Adı BUBM
Harici Güç Kaynağı No
Bağlayıcı A Tip-C
Cinsiyet Erkek-Kadın

sku - w223919

Puanınız