Özel boyut:

Özelleştirmeye ihtiyacınız varsa, lütfen önceden müşteri hizmetlerine başvurun.Farklı boyutların farklı fiyatları vardır.Fiyat farkını telafi etmeniz gerekiyor.Lütfen ihtiyacınız olan boyuta uymayan özelleştirilmiş bir fiyatı özel olarak satın almayın.Özelleştirilmiş boyutların iade veya değişimi desteklemediğini lütfen unutmayın!

Süreç: baskılı halı

Malzeme: Polyester.

Liste: 1x halı, satın aldığınız boyut ve miktara göre gönderilir.

Satın aldığınız boyutun kullanılabildiğinden emin olmak için lütfen satın almadan önce kapınızı veya koridorunuzu dikkatlice ölçün ve ardından boyutu seçin.Teşekkür ederim.

Satın Almadan Önce Bilin! !

1. Renk sapması sorunu

Ürünün ayrıntılı fotoğrafları profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilir ve ayarlama sonrası gerçek ürünle mümkün olduğunca tutarlı olmalıdır.Ancak, aydınlatma, ekran sapması ve kişisel renk anlayışı nedeniyle, gerçek nesne ile fotoğraf arasında belirli bir renk farkı olabilir.Renk farkı bir ürün kalitesi sorunu değildir.

2. Kırışma sorunu

Halının büyük boyutu nedeniyle, yuvarlanması lojistiğin ülkenize gönderilememesine neden olacaktır smoothly.In hedefinize güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşmak için ambalajı katlamalıyız.Kaçınılmaz olarak kırışıklıklar olacaktır ve kırışıklıklar kalite sorunu değildir.Kırışıklıklar zamanla kaybolur ve hatta ütülenebilir.Umarım anlayabilirsin.

3. Halı deseni ile ilgili sorun

Halıda kullanılan baskı işlemi nedeniyle, halının deseni satın aldığınız boyuta göre ayarlanacaktır.Resmin deseni, kalitesini ve kullanımınızı etkilemeden sıkıştırılabilir ve gerilebilir.Gerçek model geçerli olacaktır.

Manuel ölçüm nedeniyle, boyut hatası için lütfen 0-3 cm'ye izin verin.

4. Koku sorunları

Yeni alınan halının uzun süreli taşınması nedeniyle kokusu olabilir.Bu bir kalite sorunu değil.Lütfen birkaç gün havalandırılan bir yere koyun ve koku kaybolur.

5. Uygun bir boyut yoksa ne olur?

Özelleştirilmiş boyutlar ve halı stilleri desteklenir.Boyut veya desen sağlamak için mağaza müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz ve size en düşük indirimli fiyatı vereceğiz.

Özelleştirilmiş fiyatı izinsiz satın alırsanız, mallar teslim edilmeyecektir.Özelleştirme için lütfen önceden müşteri hizmetlerine başvurun.Farklı boyutların farklı fiyatları vardır.Fiyat farkını tamamlamanız gerekiyor.

Özelleştirmeye hoş geldiniz! !Özel ürünler iade edilmez ve ödeme yapıldıktan sonra değiştirilemez.

Bu talimatları okumadaki sabrınız için teşekkür ederiz, bu halıyı beğendiyseniz ve siparişinizi dört gözle bekliyorsanız, en kısa sürede sizin için göndereceğim.

Uygulanabilir alan: oturma odası, yatak odası, çalışma, yemek odası, banyo, balkon, çocuk odası, giriş kapısı, çocuk paspası, ticari alan, koridor vb.

Servis ve satış sonrası servis hakkında:

Mağazada Takip Et'i tıklayın.Tonlarca kupon ve çeşitli promosyonlar almak için mağazanın takipçisi olun.

Geri bildirim çok önemlidir ve endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

İçtenlikle bize beş yıldızlı bir puan verebileceğinizi umuyoruz.Ürünlerimizin ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle sohbet edebilir veya çevrimiçi bir mesaj bırakabilirsiniz, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnun kalana kadar sorunu çözeceğiz.

Özellikler
Değer
Yer oturma odası
Teknik Makine Yapımı
Kullanmak Ev, otel, yatak odası, Dekoratif
Malzeme Polyester
Yıkama Tarzı El Yıkama, Mekanik Yıkama
Şekil Dikdörtgen
Tarz Modern Tarz
Kaynak Anakara Çin
Desen Türü Geometrik

sku - w257165

Puanınız