Özellik: 1. Geniş Uygulama: Nervürlü yalpalama silindiri, ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılamak için tekneler, yatlar, römorklar ve çok daha fazlası gibi çeşitli durumlara uygulanabilen evrensel bir aksesuardır.

2. Mükemmel Fonksiyon: Nervürlü yalpalama silindiri, teknenizi çizmeden veya teknenize zarar vermeden römorkunuza yüklemenize yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmıştır, son derece pratiktir.

3. Dayanıklı Yapı: Tekne nervürlü yalpalama silindiri üstün PP malzemeden yapılmıştır, sağlam ve dayanıklıdır, yüksek sıcaklığa dayanıklıdır, kırılması kolay değildir, kullanımı uzun ömürlüdür.

4. Mükemmel işçilik: Nervürlü yalpalama silindiri, mükemmel uyum için yüksek hassasiyetli işlemle 108x75x19mm boyutunda üretilir, mavi görünüm çapaksız güzel ve pürüzsüzdür.

5. Büyük Değiştirme:Ayrıntılı üretim teknolojisinden sonra yalpalama silindiri, yüksek güvenilirlik ve istikrarlı performans, eski veya kırık olanın doğrudan değiştirilmesi.

ürün açıklaması

Belirleme:

Öğe Türü: Nervürlü Yalpalama Silindiri

Malzeme: PP

OD: Yaklaşık. 108mm / 4.3 inç

Yükseklik: Yaklaşık. 75mm / 3.0 inç

ID: Yaklaşık. 19mm / 0.7 inç

Uygulama: Tekneler, denizciler, yatlar, römorklar vb.

renk: mavi

Paket içeriği:

4 x Nervürlü Yalpalama Silindiri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin

sku - w26805

Puanınız