Ürün Özellikleri

.100 % Garanti mükemmel hakiki deri (inek deri)

.Boyut yaklaşık 37 cm L x 3.3 cm Dx 27 cm H

.kahve rengi

Nakliye

1.Çin Post Air Mail ile hemen hemen her yere ücretsiz gönderim world.It çoğu ülke için gelmesi yaklaşık 15-30 gün sürer, Rusya, Brezilya vb. Gibi bazı ülkeler için 15-60 gün sürer.

2.Ayrıca EMS/DHL vb. Sunuyoruz.parselleri daha hızlı (5-15 gün) göndermek için ekspres servis, ancak ekstra navlun ödemeniz gerekecektir.

3. Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.

Geri dönüş

Ürünümüzü beğenmezseniz, lütfen aldıktan sonra 7 gün içinde ürünü iade edin,tüm paranızı iade edeceğiz(navlun hariç).

Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Boyut veya Uyum Sorunları

Boyutlar, ayrıntılı spesifikasyonlarda belirli ölçümlerle gösterilmiştir.Lütfen sipariş vermeden önce özellikleri kontrol edin.Normalde boyuttaki izin verilen farklılıklar ölçümde yaklaşık 1-2 cm'dir.

Renk farkı

Renk farklılıkları, monitördeki renk yansıması, aydınlatma, arka plan vb.Gibi bazı nedenlerden kaynaklanabilir.Ve pls lütfen not, hakiki deri için, PU deri değil, her parti için belki hafif renk farklı, anlayışınızı almayı umuyoruz.

Geri bildirim

1.Memnuniyetiniz ve olumlu geri bildiriminiz bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın,biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Özellikler
Değer
Cinsiyet ERKEKLER
Kaynak Anakara Çin
Tarz
Tutamak / Kayış Tipi Yumuşak Sap
Marka Adı Nesitu'nun
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Ürün Ağırlığı 0.65kg
Desen Türü Katı
Malzeme Bileşimi İnek Derisi
Tutamak/Kayış Sayısı Tek
Dış cephe Silt Cebi
Kapatma Türü fermuar
Öğe Türü Evrak çantaları
Astar Malzemesi Polyester
Ürün Uzunluğu 37cm
boyut 14 inches
Ürün Genişliği 3.3cm
CN Guangdong
Hakiki Deri Tipi İnek Derisi
Ürün Yüksekliği 27cm
Model Numarası M2188
Ana Malzeme Hakiki Deri

sku - w279406

Puanınız