Benim Mağaza hoşgeldiniz

Dropshipping, toptan, özelleştirilmiş ürünleri destekliyoruz, size en iyi fiyatı, yüksek kaliteli ürünleri verebiliriz.Ödeme onaylandıktan sonra, malları 3 gün içinde teslim edebiliriz. (tatil günleri hariç)

♥www.zemindoktoru.com.tr Tasarrufu Nakliye veya www.zemindoktoru.com.tr Standart Nakliye seçmeniz önerilir.Sadece biraz nakliye eklemeniz gerekiyor.Lojistik bilgilerini daha iyi sorgulamanıza ve izlemenize izin verin, (Cainiao Süper Ekonomisinin lojistik takip numarası yoktur)

♥Bağlantıda farklı boyutlarda modeller ve tasarımlar var.Lütfen ihtiyacınız olan modeli onaylayın.Telefonunuzu kişiselleştirerek kendinizi ifade edin ve ortaya çıkarın.seçtiğiniz için stokta birçok stil ve renk.Her gün tarzınızı farklı ruh halinize göre değiştirin.

♥Ayrıca iPhone, Huawei, Xiaomi, Redmi, Oppo, Vivo vb.Gibi başka modellerimiz de var.Başka renkler de var.Gerekirse lütfen müşteri hizmetlerine başvurun

♥Seçeneğinizi bağlantıda bulamazsanız, müşteri hizmetlerine e-posta veya aşağıdan ulaşabilirsiniz.Size en kısa sürede tavsiye ve yardım sağlayacağız.

♥Lütfen Rus arkadaşlarına dikkat edin: lütfen alıcının tam adını (en az 3 parça dahil) ve posta kodunu doldurun, aksi takdirde paketiniz ülkenizin gümrüklerinden geçemez.

Not: Herhangi bir sorunuz varsa, nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sorununuzu çözmeye çalışacağız.

Özellikler
Değer
Ürün elemanları tatlı, anime, lüks, Yumuşak, Sıcak satış, Toptan, , Kendin yap, özelleştirme, Dizayn
Dizayn çizgi film, Çiçek, Geometrik, Alıntılar ve Mesajlar, Hayvan, anime
için Telefon arka kapak
Marka Adı Potdemiel'in
Uygun Kalabalık Kadınlar, Bayan, Kızlar, Erkekler, Adam.Moda
İsim Disney StellaLou Duffy'nin
Kaynak Anakara Çin
Ürün elemanı lüks marka, moda markası
Uyumlu Marka elma
Tip Tam Kapsama
Özellikler Ayna Filmi, Anti-Parmak izi, Çizilmez, Toz geçirmez, hafif, Kaymaz, Yansıtıcı, Anti-Parmak izi, Çizilmez, Toz geçirmez, hafif, Kaymaz, Yumuşak dokunuş, İyi doku
İşlev Darbeye dayanıklı + Anti-vurmak + Anti-skid
Malzeme Yüksek Kaliteli Yumuşak Silikon
İşlev 2 Anti-vurmak telefon kılıfı

sku - w371193

Puanınız