ürün açıklaması:

Taşınabilir 12V oto araba pil şarj cihazı kamyon damlama bakım tekne motosiklet

Lityum piller için uygun değildir

Özellikler:

1. Damlama Şarj Cihazı

12 V kurşun-asit piller her türlü şarj edebilirsiniz, sular altında veya mühürlü bakım gerektirmeyen piller dahil (AGM & jel hücre).bu en iyi akıllı şarj için araba, kamyon, tekne, motosiklet, RV, çim traktör, veya herhangi bir diğer araç ile bir 12-volt pil.

2. TAM OTOMATİK

Herhangi bir manuel çalışmaya gerek yok, sadece takın ve pillerinizi uzun süre otomatik olarak şarj etmek ve korumak için bırakın.Mikroişlemci kontrollü program, tüm şarj ilerlemesini izleyecek ve pil tamamen şarj olduğunda otomatik olarak duracaktır.Daha sonra akü voltajını izleyecek ve aküyü yüzer bir şarj akımı ile koruyacaktır.

3. MİKROİŞLEMCİ KONTROLLÜ PROGRAM

Aşırı şarj, kısa devre ve ters polarite konusunda endişelenmeyin.Kıvılcımsız teknoloji uygulandı.14,8 volta kadar maksimum voltaja sahip daha güvenli yüzer şarj cihazı.

4. KOLAY KULLANIM

Farklı şarj durumunu görüntülemek için bir LED göstergeli enerji tasarrufu tasarımı.Şarj cihazını aküye bağlayın, fişe takın ve uzaklaşın.Not: klibin pozitif ve negatif elektrotuna dikkat edin (Kırmızı = pozitif, Siyah = negatif )

Özellikler:

Modeli: 12 V / 2A

Boyutlar: 5x1. 9x2. 5 inç

Çıkış Gerilimi Oylaması: 12-14. 8 V

Giriş Gerilimi Oylaması: 110-240 V

Önerilen Pil Kapasitesi: 12 V / 7-10Ah

Giriş Frekansı: 50-60HZ

Maksimum Çıkış Gücü: 15 W

Dalgalanma: ≤120mV

Verimlilik (%100 yükte): ≥85%

Akım Sınırı: 1.2 A

Kaçak Akım: ≤0.25 mA

Çalışma Sıcaklığı: 50°F-122°F

Çalışma Nemi: %5 - %95%

Paket içeriği:

1 adet * Motosiklet pil şarj cihazı

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Mallar hakkında daha fazla ayrıntı almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin

sku - w41832

Puanınız
  • 1
    Misafir

    Siparişimin geleceğini düşünerek teslimatı onayladığım için üzgünüm ve şimdi bana teslim edildiğini söylediğini görüyorum. Bu durumu açıklığa kavuşturmak ve siparişimin henüz gelmediğini size bildirmek için ne yapabilirim?