Tanım:

Hassas yenidoğan kundak battaniyemiz, bebeğinizin güvenliğini ve rahatlığını sağlamak için mükemmel işçilikle üretilmiştir.Hava sirkülasyonuna elverişli, hem dayanıklı hem de yumuşaktır, bu da onu günlük kullanım için mükemmel kılar.

Belirleme:

Adı: bebek kundaklama çantası

Uygulanabilir yaş: yenidoğan (0~1 yaşında, 80 cm ve altı)

Stiller:

A-Gri uyku tulumu + şapka

B-Yeni bebek ayı kundak + şapka

C-Çiçekli uyku tulumu + şapka

D-Gri alt şişe kundak + şapka

E-Melek bebek kız ayı kundak + şapka

F-Pembe Bebek Ayı Kundak + Şapka

G-Kozmik Roket Uyku Tulumu + Şapka

H-Pembe Balon Kundak + Şapka

Ambalaj Listesi:

Bebek Kundak Çantası X1

Şapka X1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Ultra Yumuşak Kumaş: Bebek kundak battaniyemiz, inanılmaz derecede yumuşak ve hassas olan üstün, cilt dostu bir pamuklu malzemeden üretilmiştir.Bebeğiniz bu battaniyenin rahat ve lüks hissi ile tüm yıl boyunca sıcak ve rahat kalacaktır.

2.Hava akışına elverişli: Bebek kundak battaniyesi, aşırı ısınmadan kaynaklanan rahatsızlığı etkili bir şekilde önleyerek hava dolaşımını teşvik etmek için tasarlanmıştır.Nefes alabilen kumaşı bebeği kuru tutarken, teri etkili bir şekilde emer ve boşaltır, rahatlık sağlar ve sağlıklı cildi destekler.

3.Devrim niteliğindeki Anti-tekme Özelliği: Kapalı yapısı ile bebek kundak battaniyemiz, küçüklerinizin uyurken battaniyelerini tekmelemelerini önleyen, tekme önleyici güvenli bir tasarım sağlar.Farklı mevsimler için çok yönlü.

4.Cazip Çekicilik: Sevimli görünümü ile parlak renkler ve sevimli çizgi tarzındaki bu kundak battaniyesi, bebeğinizin merakını uyandırmak, onları daha çok ilgilendirmek ve meşgul etmek için tasarlanmıştır.

5.Güçlendirilmiş Dikişler: Bebek kundak battaniyemiz, küçükleriniz için dayanıklılık ve rahatlık sağlamak için ustalıkla üretilmiştir.İnce dikişi ve ekstra iplik veya iğne deliği olmaması ile hem güvenli hem de rahattır, bebeğinizin mışıl mışıl uyumasını sağlar.

Özellikler
Değer
Malzeme Kürk
Kaynak Anakara Çin

sku - w460639

Puanınız