Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Bu çok yönlü araç aküsü bağlantısını keserek araç aküsünü koruyun .Aracınızın aküsünün güç kaynağını kolayca kontrol ederek daha uzun pil ömrü sağlar ve akü arızasından kaynaklanan sorunları önler.

Bu araç aküsü bağlantısı güvenlik ve rahatlık için tasarlanmıştır.Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, yüksek sıcaklıklara, korozyona dayanıklıdır ve zorlu ortamlarda istikrarlı performanslar için dayanıklıdır.Hızlı yanıt özelliği, doğru ve güvenilir pil kontrolü sağlar.

Otomobil teknisyenleri, dıy meraklıları ve araç sahipleri için ideal olan bu araç aküsü bağlantısı, aracınızın aküsünü yönetmek ve bakımını yapmak için basit bir çözüm sunar.Kolay kullanımı, sorunsuz güç kontrolü sağlayarak bakım ve yönetimi her zamankinden daha kolay hale getirir.

İster bir oto tamir atölyesinde olun, ister aracınız üzerinde çalışıyor olun, bu araç aküsü bağlantısının kesilmesi bir zorunluluktur tool.It pilinizin güvenliğini ve korunmasını sağlar, aşırı deşarjı veya aşırı şarjı önler ve verimli sorun giderme ve onarımlara izin verir.

Dahili akıllı koruma cihazı ile bu araç aküsü bağlantı kesme, kullanıma göre pil seviyelerini izler ve ayarlar ve capacity.It aracınızın elektrik sisteminde size huzur ve güven veren kapsamlı akü korumaları sunun.Bu akıllı ve güvenilir çözümle araç aküsü yönetiminizi yükseltin.

Özellikler:

Malzeme: Metal

Boyutu: Resim Gösterildiği Gibi

Renk: Siyah / Kırmızı

Paket içeriği:

1x Araç Aküsü

Not:

①.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

②.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Özellikler
Değer
Marka Adı LJHDFY'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin

sku - w46185

Puanınız