1.Renk: Pembe mavi kırmızı ışık - mavi çiçek

2.Malzeme: Pamuk + Dantel

3.Ürün:Bebek Kız Yay Dantel TUTU Elbise

4.Yaş:1 2 3 4 5 6 Yıl

5.Boyut: 80-90-100-110-120

6.Miktar:5 adet / grup

7.Garanti: En kaliteli, rekabetçi fiyat, iyi iletişim, hızlı sevkiyat ve güzel hizmet sunacağımıza söz Veriyoruz

Geri bildirim

Malları aldıktan sonra lütfen bize geri bildirimde bulunun.Olumlu geri bildiriminiz ve tanınmanız, size daha iyi hizmet verebilmek için iş geliştirmede bize daha güçlü bir güç verecektir! .Nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.İyi iletişimin tüm sorunları çözebileceğine inanıyoruz .Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Ödeme

Kredi Kartı, Western Union, Para Gram, vb .Paranız hesabınıza yatırılır, para yalnızca teslimatı onayladıktan sonra bize verilir .Biz sadece ödedikten sonra size gemi olacak

Sevkiyat

1. Biz hava posta yoluyla çoğu ülke için tüm ürünler için ücretsiz nakliye sunuyoruz (Çin sonrası hava posta).Ücretsiz gönderim nakliye yöntemini seçemezseniz, sizin için ücretsiz gönderim yapmak için lütfen bizimle iletişime geçin.teslim süresi Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika için yaklaşık 15-45 gündür.Latin Amerika ve Afrika için yaklaşık 25 ila 60 gün sürer.kötü hava koşulları, tatiller, sıcak mevsimler veya gümrük işlemleri teslimatın gecikmesine neden olabilir. 2. DHL UPS, FEDEX, TNT ve diğer ekspres nakliye yolu mevcuttur: Teslim süresi yaklaşık 5 ila 15 gündür. 3. Lütfen sipariş verirken doğru adresi ve iletişim bilgilerini sağlayın, mallar sadece sipariş adresine gönderilecektir.Aksi takdirde, yanlış gönderim adresi sağlayan alıcının posta ücreti kaybından herhangi bir sorumluluk alamayız.

Özellikler
Değer
Sezon Dört Mevsim
Yaka O-Boyun
Uygun Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Elbiseler Uzunluğu Diz Boyu
Desen Türü Katı
Dekorasyon Dantel
Yaş Aralığı 13-24m arası, 25-36m arası, 4-6y'nın sohbeti
Marka Adı dzyeci'nin
Dahili Sütyen No
Kaynak Anakara Çin
Bölüm Adı Çocuklar
Malzeme pamuk, Polyester, Dantel, Voile, Örgü
Tarz tatlı
Cinsiyet Kızlar
CN Guangdong
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Siluet A-hattı
Kol Stili Düzenli

sku - w476513

Puanınız