Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Yenidoğan Bebek Fotoğraf Sahne Wrap & Hairband: Bizim bebek fotoğraf sahne seti içerir 1 x bebek wrap & 1 x hairband, 4 isteğe bağlı renkler, yenidoğan bebekler için uygun poz sahne ve photoshoot dekorasyon.

Yenidoğanlar için fotoğraf çekimi sahne: Saf renk tasarımı ve düşük hipoalerjenik malzeme ile bu bebek fotoğraf sahne, zarif teknoloji yumuşak malzeme ile taşımak, sahne zarar görmemesi için el yıkama ile temizlenmesi gerekir, uzun ömürlü performans için hava kurutulur.

Çok Amaçlı Fotoğraf Sahne: Rağmen fotoğraf çekim sahne, yumuşak bebek wrap & hairband günlük kullanım için de geçerlidir veya herhangi bir özel günler, bebek duş, yenidoğan ay photoshoot, doğum günü partisi, ve Noel partisi vb.Bebeğinizi muhteşem fotoğraflar çekmek, hazine anını kurtarmak ve bebeğinizin büyümesini arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşmak için süsleyin.

Mükemmel Boyut: Yumuşak örgü polyesterden yapılmış ve iyi dikilmiş, haplanması kolay olmayan, mükemmel boyutta battaniye, geniş yenidoğan boyu, çeşitli durumlar için uygun, yenidoğanınızın cildine dost ve fotoğraf arka planını süslemesi kolay veya bebek pozu için.

Cilt Dostu Malzeme: Kaliteli polyester ve bükülmüş pamuklu malzemeden yapılmış, düz renk, dökülmesi veya solması kolay değil, boncuklanma direnci, anti-statik, iyi performans ve dekorasyon deneyimini iyileştirir.

Özellikler:

Ürün Boyutu: resim gösterildiği gibi

Malzeme: %60 polyester, %35 bükülmüş pamuk, %5 spandeks

Net Ağırlık: yaklaşık. 170g / 0.37 lbs

Renk: Siyah / Mor / Açık gri / Lacivert

Paket içeriği:

1 x Bebek Fotoğraf Sahne Wrap & Hairband

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Özellikler
Değer
Kaynak Anakara Çin
Cinsiyet Üniseks
Yaş Aralığı 13-24m arası, 25-36m arası, 7-12m arası
Model Numarası 67JC7HH1002967'NIN SOHBETİ
CN Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong, Guangdong
Desen Türü Katı
Yaş Grubu Bebekler
Sezon Dört Mevsim
Malzeme Polyester

sku - w478988

Puanınız