Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

3'Ü 1 ARADA DOSYA KUTUSU.Bu çok işlevli dosya, mektup boyutunda pano, kırtasiye kutusu ve belge saklama kutusu ile tasarlanmıştır.Kompakt ve taşınabilir, kolay erişim belge, dosya, kağıt, ödev.Hemşire, doktorlar, büro memurları, öğrenciler, fabrika çalışanları, iş kadınları ve erkekler için mükemmeldir.

DÜŞÜNCELİ tasarımlar.Kağıdınızın kaymasını önleyen sağlam toka kilidi.Panodaki kaymaz düşük kağıt kelepçesi, dosyaları sıkıca klipsleyebilir.Taşınabilir tutamak uygun taşıma ve saklama içindir.

BÜYÜK KAPASİTE.Bu belge saklama kutusu, 100 sayfaya kadar mektup boyutunda dosya kağıdını, makbuzları, dosyaları, belgeleri, test kağıdını, müzik sayfalarını, tarifleri, iş sözleşmesini vb. Kolayca tutabilir.

DAYANIKLI MALZEME.Dayanıklı plastik dosya kutusu, toz geçirmez, su geçirmez, hafif ve kırılmaya karşı dayanıklıdır.Dayanacak şekilde tasarlandı.Tüm kağıtlarınızı kaybetmeden iyi organize edin!

YAYGIN OLARAK KULLANIN.Yaygın ofis, okul, hastane, depo, garaj, süpermarket, mutfak, bakkal, perakende mağazaları, mağazalar, restoran, vb.

Özellikler:

Malzeme: Plastik

Renk: Siyah; Beyaz; Yeşil; Turuncu; Gül Kızarıklığı;

Boyutu: Yaklaşık. 40x25x4 cm / 15. 74x9. 84x1. 57 inç

Ağırlık: Yaklaşık. 200g

Paket içeriği:

1 Parça 3-İN-1 Dosya Durumda Panoya

Not:

1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkür ederim

Özellikler
Değer
Malzeme Plastik
Kaynak Anakara Çin

sku - w62341

Puanınız