Gidon eldivenlerimizle bu kış sıcak ve kuru kalın!Rüzgar geçirmez ve suya dayanıklı kalınlaştırılmış kadife malzemeden yapılmıştır.Alet gerektirmeden kurulumu kolaydır.Dağ bisikletleri için mükemmel ve gece güvenliği tasarımı ile istediğiniz zaman sürüş konusunda kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Adı: Gidon Eldiven

Ağırlık: 200g

Ürün boyutu: (yaklaşık.)21*27*1.5 cm/8.27*10.63*0.59 inç

Malzeme: deri + peluş

Paket Listesi:

Gidon Eldiven * 1 Çift

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sıcak Koruma: Bu gidon eldivenleriyle kışın sürerken ellerinizi soğuktan koruyun.Rahat ve konforlu bir his sağlayan kalınlaştırılmış ve kadife malzemeden yapılmıştır.Bu eldivenlerle sıcak yolculuğun tadını çıkarın.

2.Kış Sürüş Konforu: Bir bisikletçi olarak zorlu hava koşullarına dayanabilen gidon eldivenlerine ihtiyacınız var.Su geçirmez deri dış cephemiz rüzgar geçirmez ve suya dayanıklıdır, ellerinizi kuru ve korumalı tutmak için yağmur, rüzgar ve karı etkili bir şekilde engeller.

3.Sorunsuz kullanım: Artık eldivenlerle uğraşmak yok!Bu gidon eldivenleri takmak veya çıkarmak için bir esinti ve alet gerektirmez.Onları iki renkli kurdele ile sıkıca sabitleyin ve sıcak, kuru sürüşlerin tadını çıkarın.

4.Çeşitli Uyumluluk: Bu gidon eldivenleri, dağ bisikletleri, elektrikli bisikletler ve yağ bisikletleri gibi çeşitli bisiklet modellerinde kullanılabilir.Güçlü uyumlulukları, onları çeşitli sürüş ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir aksesuar haline getirerek rahat ve güvenli bir bisiklet deneyimi sağlar.

5.Gece Koruması: Gidon eldivenlerimiz, ön ve arkada yansıtıcı şeritler bulunan, görünürlüğü artıran ve düşük ışık koşullarında daha güvenli bir sürüş sağlayan benzersiz bir gece güvenliği tasarımına sahiptir.

Özellikler
Değer
Malzeme Türü pamuk
Kaynak Anakara Çin

sku - w18543

Puanınız