Belirleme:

Ürün adı: çanta aksesuar kordon

Malzeme: paslanmaz çelik

Boyut: 30cm

Renk: gümüş

Paket Şunlardır:1*çanta Aksesuarları Zinciri

Tanım:

1. Modaya Uygun Yüz Trend Çanta Zinciri, el çantaları, sırt çantaları ve diğer çantalar için veya kolye olarak kullanılabilen dekoratif bir aksesuardır.Tasarımı ve malzemesi çantanın stiliyle uyumludur, bu da çantaya moda ve kişiselleştirme duygusu katabilir.

2. Modaya uygun ve çok yönlü trend çanta zincirinin çeşitli stilleri vardır, çanta zincirinin uzunluğu ve şekli kişisel tercihinize göre de seçilebilir, aralarından seçim yapabileceğiniz tek katmanlı, çok katmanlı ve diğer farklı stiller vardır.

3. Modaya uygun ve modaya uygun çanta zincirinin kullanılması, çantayı daha kişiselleştirilmiş ve modaya uygun hale getirebilir ve genel modayı ve koordinasyon duygusunu artırmak için farklı durumlara ve kıyafetlere göre farklı çanta zinciri stilleri de seçebilirsiniz.İster günlük yaşam için, ister partilere ve diğer etkinliklere katılmak için olsun, modaya uygun ve çok yönlü çanta zinciri iyi bir seçimdir.

Sıcak ipuçları

1.Size en iyi ürün ve hizmetleri sunuyoruz.Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen bize bildirin ve biz en kısa sürede çözecektir.Çok teşekkür ederim.

2. Monitörün ve aydınlatmanın ekran farkı nedeniyle gerçek renk ürün resminden biraz farklı olabilir.

3. 3. Yukarıdaki boyutlar manuel olarak ölçüldüğünden lütfen küçük bir hataya izin verin.

4.1 cm = 0.39 inç.

Özellikler
Değer
Özellikler3 Kişiselleştirilmiş Çok Yönlü
Menşe Yeri Çin (Anakara)
Özellik1 dekoratif kolye
Malzeme Metal
CN Guangdong
Özellik2 Moda trendleri
Kaynak Anakara Çin
Tip zincir

sku - w275817

Puanınız